Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: Αρνείται επίσημα τις φήμες για κατασκευή κινητών τηλεφώνων.
lumia-930-in2mobile-side-keys

Nokia: Αρνείται επίσημα τις φήμες για κατασκευή κινητών τηλεφώνων.

απο Kostas Gliatiotis

Τον τελευταίο καιρό είχαν κάνει την εμφάνιση τους φήμες που ήθελαν την Nokia να δημιουργεί ξανά το δικό της τμήμα σχεδιασμού και κατασκευής κινητών τηλεφώνων, με βάση την Κίνα.

Η εταιρεία όμως έχει συμφωνία με την Microsoft που την εμποδίζει από το να κατασκευάσει και να διαθέσει στην αγορά κινητά τηλέφωνα με την ονομασία της, συμφωνία που τουλάχιστον νομικά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Σε μια προσπάθεια να κάνει όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις της, η Nokia εξέδωσε ένα επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο αρνείται τις φήμες αυτές, και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να εισέλθει και πάλι στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει πως “Η Nokia σε απάντηση των πληροφοριών που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, δηλώνει πως δεν σκοπεύει να επανέρθει στην αγορά κινητών τηλεφώνων, και δεν έχει καμία πρόθεση να δημιουργήσει νέο τμήμα R&D στην Κίνα”.

Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει πως οι φήμες αυτές αποδίδονται λανθασμένα σε δηλώσεις στελέχους της Nokia Networks, δηλώσεις που δεν έγιναν ποτέ.

Η Nokia από την πλευρά της, για πρακτικούς και νομικούς λόγους φροντίζει να ξεκαθαρίσει την θέση της, είναι κρίμα πάντως που οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν αποδείχθηκαν αληθινές, μετά ειδικά και την εντυπωσιακή επιτυχία του πρώτου Android Tablet της εταιρείας, του Ν1.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights