Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Παρουσίασε τις διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10
windows-10-in2mobile-featured-image

Microsoft: Παρουσίασε τις διαφορετικές εκδόσεις των Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Με την επίσημη κυκλοφορία των νέων Windows 10 της Microsoft να απέχει ακόμα μερικούς μήνες, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την εμπορική ονομασία για την κάθε μια από τις διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Τα Windows 10 για υπολογιστές θα χωρίζονται σε λίγες και σχετικά ξεκάθαρες μεταξύ τους κατηγορίες. Τα Windows 10 Home όπως δηλώνει και η ονομασία τους απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες, και πιθανότατα θα είναι και έκδοση που θα έρχεται προ-εγκατεστημένη στους περισσότερους υπολογιστές. Τα Windows 10 Pro είναι η περισσότερο “επαγγελματική” έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος και απευθύνονται θεωρητικά τουλάχιστον σε μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται τις επιπλέον δυνατότητες τους, καθώς φυσικά και σε χρήστες που θα τα επιλέξουν για κάποιο λόγο. Τα Windows 10 Enterpise τώρα, είναι η έκδοση που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναβαθμίσουν στην νέα έκδοση το σύνολο των υπολογιστών τους. Η έκδοση Windows 10 Education τέλος, όπως δηλώνει και η ονομασία της απευθύνεται σε σχολεία και γενικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και σύμφωνα με τη Microsoft είναι “ειδικά σχεδιασμένη” για αυτή τη χρήση χωρίς όμως η εταιρεία να δίνει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Για φορητές συσκευές τώρα, όπως Smartphones και Tablets, το νέο λειτουργικό σύστημα θα έχει την ονομασία Windows 10 Mobile, αλλάζοντας το “Phone” των εκδόσεων 7, 8 και 8.1 δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η νέα έκδοση είναι σχεδιασμένη και για Tablets.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights