Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Παρουσίαζει τα Vodafone Smart prime 6 και Vodafone Smart Tab prime 6

Vodafone: Παρουσίαζει τα Vodafone Smart prime 6 και Vodafone Smart Tab prime 6

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone λανσάρει τα νέα Vodafone Smart prime 6 και Vodafone Smart Tab prime 6  9,6’’ και εμπλουτίζει τη σειρά των Vodafone Smart συσκευών της. Τώρα, στα καταστήματα Vodafone όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 4G Smartphones από 99€ και 4G Tablets από 159€ και με κάθε αγορά Tablet, να αποκτήσουν 5GB για δύο μήνες εντελώς δωρεάν, για να απολαύσουν ατελείωτο σερφάρισμα με το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυο της Vodafone.

 

Vodafone Handset Skywalker

Vodafone Handset Skywalker

Το νέο 4G Smartphone, Vodafone Smart prime 6 διαθέτει οθόνη 5” HD IPS και κάμερα 8MP, ενώ είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android 5.0 Lollipop και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz. Παράλληλα, το νέο 4G Vodafone Tab prime 6  με κάμερα 5MP, οθόνη  IPS 9.6 ίντσες και πάχος 7,9 χιλιοστά είναι ένα από τα λεπτότερα tablet της αγοράς. Διαθέτει λειτουργικό Android 5.0 Lollipop, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz και μπαταρία 4600mAh για ατελείωτες ώρες χρήσης.

 

Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop θα βρείτε το Vodafone  Smart prime 6, στην τιμή των 139,90€ και το Vodafone Tab prime 6 στην τιμή των 249,90€. Επιπλέον, η Vodafone δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν το 4G Vodafone Smart 4 turbo, με οθόνη 4.5”, κάμερα  5MP και επεξεργαστή quad core 1.2GHz, μόνο με 99€ και το Vodafone Smart Tab 4G 8” με επεξεργαστή quad core 1.2GHz, κάμερα 5MP και ενσωματωμένη μνήμη 8GB, μόνο με 159€.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Vodafone Smart prime 6 και Vodafone Smart Tab prime στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Smart-prime-6 και για τα 5GB δώρο για δύο μήνες με κάθε αγορά Tablet στο www.vodafone.gr/portal/5gb

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights