Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει Tablet με Intel επεξεργαστή και 4GB RAM
samsung-chopin-tablet-in2mobile-featured-image

Samsung: Ετοιμάζει Tablet με Intel επεξεργαστή και 4GB RAM

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά το Geekbench “διαρρέει” τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής που δεν έχει ανακοινωθεί, και φαίνεται πως η Samsung ετοιμάζει ένα αρκετά διαφορετικό και ενδιαφέρον Tablet.

Μια συσκευή με κωδική ονομασία Chopin-LTE έκανε την εμφάνιση της στο Geekbench αποκαλύπτοντας κάποια από τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι η ύπαρξη ενός επεξεργαστή της Intel στο εσωτερικό του και συγκεκριμένα του Atom x5-Z8500. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής της Intel “κρύβει” τέσσερις Atom πυρήνες στο εσωτερικό του χρονισμένους στα 2.24 GHz ενώ υποστηρίζει τη λειτουργία σε 64-bit mode, με το Tablet της Samsung να “τρέχει” την 5.1 έκδοση του Android Lollipop. Με τη Samsung να χρησιμοποιεί επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια στα προηγούμενα High End της Tablet, τα Galaxy Tab S 10.5 και 8.4, αλλά και στα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge φαίνεται πως θα συνεχίσει ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί επεξεργαστές τρίτων εταιρειών (ευτυχώς όχι της Qualcomm).

Η μνήμη RAM του νέου Tablet της Samsung έχει επίσης ενδιαφέρον, αφού ανιχνεύεται από το Geekbench να έχει μέγεθος 3.880 MB κάτι που σημαίνει πως το Tablet θα έχει συνολικά 4 GB μνήμης RAM, για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας.

Δυστυχώς, επειδή το Geekbench “δοκιμάζει” την επεξεργαστική ισχύ των συσκευών, δεν μπορεί να ανιχνεύσει περισσότερα στοιχεία για αυτές και έτσι προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ανάλυση της οθόνης του νέου Tablet της Samsung, όπως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights