Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Cosmote: Γνωρίστε τα Huawei P8 και P8 Lite

Cosmote: Γνωρίστε τα Huawei P8 και P8 Lite

απο alpha

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα 4G Smartphones Huawei P8 και Huawei P8 lite, δίνει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όσους επισκεφτούν το κατάστημά του την Τρίτη 16 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο The Mall Athens.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα πρωτοποριακά Huawei P8 και Huawei P8 lite και να είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα τα κερδίσουν. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί, μεταξύ άλλων, και ο Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

Τα νέα 4G Smartphones Huawei P8 και P8 lite διατίθενται φθηνότερα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights