Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Αρνείται τις φήμες για εξαγορά από την ASUS

HTC: Αρνείται τις φήμες για εξαγορά από την ASUS

απο alpha

Με την ASUS να δηλώνει πριν μερικές ημέρες πως υπήρξε έστω η σκέψη εξαγοράς, η HTC έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως από την πλευρά της δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας “Η HTC δεν επικοινώνησε ποτέ με την ASUS για αυτό το θέμα, και δεν σκέφτεται κάποιο σενάριο εξαγοράς από άλλη εταιρεία”. Μάλιστα η HTC ξεκαθάρισε πως σκοπός της είναι να συνεχίσει να προσφέρει παγκοσμίως τις συσκευές της που σύμφωνα με την ίδια αποτελούν ανταγωνιστικές και πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές.

Η HTC από την πλευρά της είναι φυσικό να επιθυμεί να διαψεύσει μια φήμη που δεν είναι προς όφελος της, το ενδιαφέρον όμως της υπόθεσης είναι το γιατί η ASUS επέτρεψε να μαθευτεί η δική της σκέψη εξαγοράς, καθώς και γιατί μέχρι και σήμερα η εταιρεία δεν έχει διαψεύσει ότι όντως την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights