Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Microsoft: Ανακοίνωσε τις Lumia συσκευές που θα αναβαθμιστούν πρώτες σε Windows 10

Microsoft: Ανακοίνωσε τις Lumia συσκευές που θα αναβαθμιστούν πρώτες σε Windows 10

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Microsoft να ξεκίνησε την διάθεση των Windows 10 για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η έκδοση του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές και Smartphones είναι ακόμα μερικούς μήνες μακριά από την επίσημη κυκλοφορία. Η εταιρεία πάντως ανακοίνωσε ποιες θα είναι οι συσκευές που θα λάβουν πρώτες την αναβάθμιση σε Windows 10.

Όπως είναι φυσικό, σε αντίθεση με την έκδοση για υπολογιστές, τα Windows 10 για Smartphones απαιτούν προσαρμογή από την εταιρεία σε κάθε διαφορετική συσκευή, κάτι που αυξάνει τον χρόνο που απαιτείται για την σωστή λειτουργία τους αλλά και την διάθεση τους στους χρήστες.

Σύμφωνα με την Microsoft πάντως, οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν τα Windows 10 θα είναι τα Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640 και 640XL, Lumia 735, Lumia 830 και το Lumia 930. Η λίστα δεν περιλαμβάνει τα δύο Phablets της εταιρείας, το Lumia 1320 και το Lumia 1520 και μερικές ακόμα συσκευές. Η εταιρεία ξεκαθάρισε πως και οι υπόλοιπες συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 απλά η αναβάθμιση για αυτές θα καθυστερήσει περισσότερο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία διάθεσης των Windows 10 ακόμα και για αυτές τις συσκευές, πιθανότατα επειδή αυτή θα ξεκινήσει σταδιακά και όχι για όλες μαζί ταυτόχρονα. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε με ποια από όλες αυτές θα ξεκινήσει η Microsoft.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights