Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Windows 10: “Τρέχουν” ήδη σε 14 εκατομμύρια υπολογιστές

Windows 10: “Τρέχουν” ήδη σε 14 εκατομμύρια υπολογιστές

απο Kostas Gliatiotis

Σύμφωνα με την Microsoft, η διαδικασία της δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 για όσους χρήστες έχουν νόμιμη έκδοση των παλαιότερων Windows 8 και Windows 7 βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό στάδιο.

Στο επίσημο Blog της η Microsoft αναφέρει πως ήδη 14 εκατομμύρια υπολογιστές έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 10. Η διαδικασία της δωρεάν αναβάθμισης δεν είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες σε όλες τις χώρες καθώς όπως είναι λογικό το ίδιο το λειτουργικό σύστημα είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος για να μπορεί να μοιραστεί ταυτόχρονα σε όλους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η διαδικασία της αναβάθμισης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, και οι χρήστες το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Microsoft και στην συνέχεια να περιμένουν να “κατέβουν” τα Windows 10 στον υπολογιστή τους ώστε να ξεκινήσουν την διαδικασία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights