Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy Note 5: Περισσότερες φωτογραφίες του

Samsung Galaxy Note 5: Περισσότερες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες ημέρες πριν το Galaxy Unpacked, την εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Samsung για τις 13 Αυγούστου όπου και πιθανότατα θα παρουσιαστεί και επίσημα, το Galaxy Note 5 έκανε την εμφάνιση του σε μερικές ακόμα φωτογραφίες.

Αυτή την φορά η συσκευή αποκαλύπτεται στο σύνολο της, επιβεβαιώνοντας το σχέδιο που θυμίζει έντονα αυτό του Galaxy S6, με ουσιαστική διαφορά την γραφίδα στο κάτω μέρος.

2

Σε μια ακόμα διαρροή, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy Note 5, που “δυστυχώς” δεν κρύβουν κάποια έκπληξη. Το νεότερο Note θα χρησιμοποιεί και αυτό τον ίδιο Exynos 7420 επεξεργαστή της Samsung που χρησιμοποιείται και στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge.

spec

Με δεδομένο το ότι ο ανταγωνισμός μέχρι και σήμερα δεν έχει να προσφέρει κάτι καλύτερο σε επιδόσεις, αλλά και τον επόμενο Snapdragon 820 της Qualcomm να έχει διαρρεύσει με σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις, πιθανότατα η συγκεκριμένη επιλογή της Samsung είναι σωστή. Το Galaxy Note 5 θα έχει όμως 4 GB μνήμης RAM για πρώτη φορά σε συσκευή της εταιρείας, ενώ η βασική έκδοση αποθηκευτικού χώρου θα είναι για μια ακόμα φορά τα 32GB.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights