Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook: Ένα δισεκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες

Facebook: Ένα δισεκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένοι χρήστες

απο alpha

Το Facebook είναι σίγουρα το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο και ταυτόχρονα μια από τις δημοφιλέστερες σελίδες σε επισκεψιμότητα κάθε είδους με σχεδόν 1.5 δισεκατομμύριο χρήστες ενεργούς κάθε μήνα.

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου όμως, το Facebook “έσπασε” ένα ακόμα ρεκόρ, με τον ίδιο τον δημιουργό του τον Mark Zuckerberg να δηλώνει πως την ημέρα αυτή ήταν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Το συγκεκριμένο “ρεκόρ” είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού δείχνει πως τα δύο τρίτα των χρηστών του Facebook το χρησιμοποιούν καθημερινά. Ουσιαστικά, το ένα έβδομο του πληθυσμού σε ολόκληρο τον πλανήτη ήταν την συγκεκριμένη ημέρα ταυτόχρονα ενεργό στο Facebook.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights