Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Apple: Παρουσίασε τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

Apple: Παρουσίασε τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus

απο iGlobal

Πιστή στην παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει την νεότερη έκδοση του iPhone περίπου αυτή την εποχή κάθε χρόνο, η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus διατηρώντας τον ίδιο σχεδιασμό και βελτιώνοντας τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας με το iPhone 6s, η Apple αναβάθμισε τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του, την κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής αλλά και την οθόνη αφής.

Στο εσωτερικό του iPhone 6s (αλλά και του iPhone 6s Plus) βρίσκεται ο νέος A9 επεξεργαστής της εταιρείας. Όπως συνηθίζει η Apple τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν ανακοινώθηκαν με λεπτομέρειες, και η εταιρεία περιορίστηκε στο να αναφέρει πως είναι 70% ταχύτερος από τον προκάτοχο του ενώ έχει και 90% καλύτερη παραγωγή γραφικών.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του iPhone 6s έχει για πρώτη φορά μετά από αρκετά πλέον χρόνια, αισθητήρα με αυξημένη ανάλυση που φτάνει τα 12 Mpixels. Η Apple “φημίζεται” για την επιλογή της να μην στηρίζει την απόδοση της κάμερας των iPhone στην ανάλυση της, και για μια ακόμα φορά υπόσχεται σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, ενώ πλέον μπορεί να καταγράψει αρχεία βίντεο ανάλυσης 4k. Για τους φίλους των Selfies, η μπροστινή κάμερα του iPhone 6s έχει πλέον ανάλυση 5 Mpixels και σύμφωνα με την Apple χρησιμοποιεί την οθόνη της συσκευής για να “φωτίζει” το πρόσωπο του χρήστη.

Η οθόνη του iPhone 6s τέλος μπορεί πλέον να αναγνωρίσει και την δύναμη με την οποία την πατάει ο χρήστης, και αντίστοιχα να πραγματοποιεί συγκεκριμένες λειτουργίες.

Στο iPhone 6s Plus τώρα, η σημαντική διαφορά είναι η κάμερα στο πίσω μέρος του που εκτός από τον νέο αισθητήρα των 12 Mpixels διαθέτει Optical Image Stabilization, μια διαφορά που υπήρχε και μεταξύ των προηγούμενων iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights