Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei: Nexus συσκευή με Snapdragon 810

Huawei: Nexus συσκευή με Snapdragon 810

απο alpha

Οι πληροφορίες που θέλουν την Google να παρουσιάζει όχι μια αλλά δύο νέες Nexus συσκευές επιβεβαιώνονται συνεχώς, με τις νεότερες πληροφορίες να έρχονται από την λίστα αποτελεσμάτων του GeekBench.

Μια καταχώρηση λοιπόν στο Geekbench αποκαλύπτει πως η συσκευή της Huawei θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 810 στο εσωτερικό της. Η εταιρεία φημίζεται για την επιλογή των κατασκευασμένων από την ίδια επεξεργαστών της σειράς Kirin για τις συσκευές της κάτι που σημαίνει πως η επιλογή αυτού της Qualcomm ήταν “κοινή” απόφαση με την Google.

huawei-nexus-geekbench-in2mobile-body

Δυστυχώς το geekbench δοκιμάζει σχεδόν αποκλειστικά την απόδοση του επεξεργαστή κάθε συσκευής με αποτέλεσμα να μην “ανιχνεύει” περισσότερες πληροφορίες για αυτή όπως η ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης ή την κάμερα. Το μόνο χαρακτηριστικό που επιβεβαιώνεται είναι η μνήμη RAM της Nexus συσκευής που είναι στα 3 GB αλλά και η έκδοση του λειτουργικού συστήματος που δεν είναι άλλη από το Android Mashmallow ή την έκδοση 6.0

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights