Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Blackberry Priv: Η επίσημη ονομασία του Android Smartphone της RIM

Blackberry Priv: Η επίσημη ονομασία του Android Smartphone της RIM

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές ώρες μόνο μετά την διαρροή της επίσημης ονομασίας της πρώτης Android συσκευής της RIM, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα πως το όνομα αυτής θα είναι BlackBerry Priv, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τα βασικότερα χαρακτηριστικά της.

Το Blackberry Priv είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί το Android της Google αντί του Blackberry OS, του λειτουργικού συστήματος που σχεδιάζει και εξελίσσει η ίδια η RIM.

Παρόλα αυτά, το Blackberry Priv θα προσφέρει όλες τις υπηρεσίες της RIM, με έμφαση σε αυτές που αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ασφάλεια των συσκευών της. Η συσκευή θα υποστηρίζει τον Blackberry Messenger, την υπηρεσία ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων της RIM, ενώ θα προσφέρει υποστήριξη και για τον BES 12, τον επαγγελματικό e-mail server που όπως είναι φυσικό εστιάζει στην ασφάλεια.

Προς το παρόν η RIM περιορίστηκε να αναφέρει πως το Blackberry Priv θα είναι διαθέσιμο “Αργότερα μέσα στο έτος” σε επιλεγμένες αγορές, ενώ σύμφωνα με την ίδια τους επόμενους μήνες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights