Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A9: Εμφανίστηκε στο Antutu Benchmark

Samsung Galaxy A9: Εμφανίστηκε στο Antutu Benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Μια ημέρα μόνο αφού έκανε την πρώτη “ανεπίσημη” εμφάνιση του το Galaxy J3 στο GFX Benchmark μια ακόμα συσκευή της Samsung, το Galaxy A9 φαίνεται ότι είναι στο τελευταίο στάδιο του σχεδιασμού του και εμφανίστηκε με την σειρά του στο Antutu Benchmark.

Οι πληροφορίες που συλλέγει το Antutu Benchmark είναι διαφορετικές από αυτές του GFX Benchmark, αποκαλύπτουν όμως και πάλι πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την συσκευή. Αρχικά η οθόνη της “ανιχνεύεται” να έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και ανάλυση 1080p κάτι που σημαίνει πως το Galaxy A9 θα είναι θεωρητικά τουλάχιστον μικρότερο από το Galaxy A8 με την επίσης 1080p οθόνη των 5.7 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Galaxy A9 όμως συναντάμε για πρώτη φορά και το νέο Snapdragon 620 της Qualcomm. Ο επεξεργαστής αυτός διαθέτει αρκετές σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις μέχρι τώρα τουλάχιστον προτάσεις της εταιρείας. Οι 4 από τους πυρήνες επεξεργασίας του είναι οι νέοι A-72 της ARM χρονισμένοι στο 1.8 GHz. Ο Α-72 έχει σχεδιαστεί να αντικαταστήσει τον Α-57 με την ARM να υπόσχεται (όπως είναι αναμενόμενο) καλύτερη απόδοση αλλά ταυτόχρονα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Οι υπόλοιποι 4 πυρήνες είναι οι γνωστοί πλέον Α-53 που για μια ακόμα φορά αναλαμβάνουν τις πιο “απλές” εργασίες με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και ο μέγιστος χρονισμός τους είναι το 1.4 GHz. Ο Snapdragon 620 φέρνει όμως και μια σημαντική αλλαγή με την χρήση της Adreno  510 κάρτας γραφικών. Σε σύγκριση με την Adreno 405 που βρίσκεται στο εσωτερικό των Snapdragon 610 και 615, η Adreno 510 Θεωρητικά πάντα έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και θα μπορεί να προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις στην 1080p οθόνη του Galaxy A9.

Η μνήμη RAM του Galaxy A9 είναι 3GB ενώ και ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 32 GB. Αυτά τα δύο δείχνουν πως η συσκευή πιθανότατα θα ανήκει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας από πλευράς τιμής και χαρακτηριστικών αφού συσκευές με χαμηλότερη τιμή δεν έχουν τόσο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο αλλά ούτε και μνήμη RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights