Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ To πρόγραμμα Cloud Solution Provider της Microsoft φέρνει μια νέα εποχή στο Cloud

To πρόγραμμα Cloud Solution Provider της Microsoft φέρνει μια νέα εποχή στο Cloud

απο alpha

Η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με την εταιρεία Interworks, πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα το νέο, καινοτόμο μοντέλο διανομής cloud υπηρεσιών,  Cloud Solution Provider, την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft (παρακολουθήστε στιγμιότυπα της εκδήλωσης εδώ). Η Interworks αποτελεί τον πρώτο συνεργάτη Microsoft Cloud Solution Provider για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Είναι μια εταιρία διεθνούς εμβέλειας, η οποία παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών cloud, ενώ η πλατφόρμα της προσφέρει κεντρική διαχείριση των cloud υπηρεσιών διαφόρων συνεργατών της, καλύπτοντας τις ανάγκες του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών IT και ISVs (Independent Software Vendors).

Σκοπός της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 120 συνεργάτες της Microsoft και της Interworks από τον τομέα της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας, ήταν να προσφέρει, μέσα από παρουσιάσεις εκπροσώπων και των δύο εταιρειών, τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρωτοποριακό αυτό μοντέλο διανομής cloud, και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις να το αξιοποιήσουν, επεκτείνοντας έτσι τις δυνατότητες τους στο cloud.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα βασικά πλεονεκτήματα του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος Microsoft Cloud Solution Provider που προσφέρει αποκλειστικά η Interworks, ώστε οι εταιρείες πληροφορικής να μπορούν να παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών τους. Συγκεκριμένα, μέσω του καινοτόμου μοντέλου διανομής, δίνεται η δυνατότητα στους συνεργάτες της Interworks να πραγματοποιούν online παραγγελίες για υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Office 365 και Microsoft Azure, για λογαριασμό των πελατών τους, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας, εύκολα και γρήγορα, Επιπλέον, οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα παραγγελίας των cloud υπηρεσιών της Microsoft σε μηνιαία βάση, καθώς και την ευκαιρία αυτοματοποιημένης διάθεσης των υπηρεσιών αυτών με το τέλος της παραγγελίας, ενώ σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι οι συνεργάτες της μπορούν πλέον να διαχειριστούν τις τιμολογήσεις προς τους τελικούς τους πελάτες. Επίσης, το καινοτόμο αυτό μοντέλο προσφέρει σε εταιρείες ΙΤ τη δυνατότητα διαφοροποίησης με την προσθήκη και άλλων cloud υπηρεσιών που παρέχονται από το marketplace της Interworks και με τη δημιουργία του δικού τους Cloud marketplace.  Τέλος, για να διασφαλίσει την απλή και άρτια μετάβαση των πελατών προς το μοντέλο διάθεσης Cloud, η Interworks παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση, τεχνογνωσία και υποστήριξη, ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι γίνουν συνεργάτες της Interworks μέχρι 31/12/2015, τους περιμένουν ιδιαίτερες προσφορές και δώρα, τόσο από τη Microsoft όσο και από την Interworks.

Όπως δήλωσε  και ο Βασίλης Ζωγράφος, CEO της Interworks, «Το νέο πρόγραμμα της Microsoft ευνοεί σημαντικά την ανάπτυξη των Cloud υπηρεσιών στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Interworks στο πρόγραμμα, ως εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά στο Cloud επί σειρά ετών,  είναι να στηρίξει τις εταιρείες πληροφορικής σε αυτή τη μετάβαση, παρέχοντάς τους τα εργαλεία και τις λύσεις για να μπορούν να εκμεταλλευτούν αποδοτικά το μοντέλο διάθεσης των Cloud υπηρεσιών και να εξυπηρετούν με το βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών τους.»

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, δήλωσε «Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας με την Interworks, για το νέο μας πρόγραμμα, Cloud Solution Provider, θα συμβάλλει στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας, προσφέροντάς τους τις πιο σύγχρονες cloud λύσεις, με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής. Επιπλέον, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών cloud της Microsoft».   

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετική συνέντευξη του κύριου Ζωγράφου και του κύριου Χρυσοχόου εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights