Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Toshiba: Πουλάει στην Sony το τμήμα κατασκευής καμερών

Toshiba: Πουλάει στην Sony το τμήμα κατασκευής καμερών

απο alpha

Πληροφορίες από αρκετές διαφορετικές πηγές στην Ιαπωνία αναφέρουν πως η Toshiba ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα κατασκευής αισθητήρων για κάμερες στην Sony.

Η εταιρεία προσπαθεί ακόμα να ανακάμψει από οικονομικό σκάνδαλο στην εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, και η πώληση του τμήματος φαίνεται πως θα γίνει καθαρά για οικονομικούς λόγους. Το κόστος για την συγκεκριμένη εξαγορά φαίνεται πως θα φτάσει τα 165 εκατομμύρια δολάρια.

Το τμήμα κατασκευής αισθητήρων για κάμερες της Toshiba είναι λιγότερο γνωστό από το αντίστοιχο της Sony, με το HTC One M9 να είναι η μοναδική High End συσκευή που χρησιμοποιεί αισθητήρα της εταιρείας.

Η Sony από την πλευρά της πριν λίγο καιρό έκανε το δικό της τμήμα ανεξάρτητο από την υπόλοιπη εταιρεία προκειμένου να το “αναγκάσει” να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ευελιξία και… υπευθυνότητα. Σύμφωνα με την Sony σκοπός της αλλαγής αυτής που πρόκειται να συνεχιστεί και για άλλα τμήματα της, είναι το καθένα να λειτουργεί αυτόνομα και να μην στηρίζεται στην οικονομική επιτυχία των υπολοίπων.

Το τμήμα κατασκευής αισθητήρων για κάμερες της Sony είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα της εταιρείας, έχοντας πελάτες όπως η Apple και η Samsung (με την Sony mobile να μην αποτελεί… σημείο αναφοράς) και από την συγκεκριμένη εξαγορά θέλει να αποκτήσει επιπλέον τεχνογνωσία αλλά και τις μονάδες κατασκευής της Toshiba.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights