Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Όλες οι τελευταίες ταινίες και τα TV Shows στις LG Smart TV με το ‘Google Play Movies & TV’

Όλες οι τελευταίες ταινίες και τα TV Shows στις LG Smart TV με το ‘Google Play Movies & TV’

απο Kostas Gliatiotis

Από αυτό το μήνα, οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων LG Smart της LG Electronics (LG) έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλήθος ταινιών και TV Shows μέσω της υπηρεσίας Google Play Movies & TV που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες. Η υπηρεσία ‘Google Play Movies & TV’, που είναι συμβατή με την πρωτοποριακή στον κλάδο πλατφόρμα webOS Smart TV της LG (επίσης συμβατή και με τις προηγούμενες εκδόσεις NetCast 4.0 και 4.5), έρχεται να προσφέρει πληθώρα ταινιών, από τις διαχρονικές κλασσικές και νέες ταινίες, έως και ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου και αγαπημένες cult παραγωγές, σε HD και SD format.

Με την λειτουργία Google Play Movies & TV, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν την ενοικίαση ή αγορά εκατοντάδων ταινιών ή τηλεοπτικών shows από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood. Επιπλέον, καθώς όλο το περιεχόμενο προέρχεται από το cloud, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να παρακολουθούν κάτι στο σπίτι τους, στην LG Smart TV τους, και να συνεχίσουν την προβολή την επόμενη μέρα από το σημείο που διέκοψαν, χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή και το PC τους.

«Η αγορά των smart τηλεοράσεων αυξάνεται ταχύτατα και ταυτόχρονα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η ζήτηση για φρέσκο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο», ανέφερε ο In-kyu Lee, Senior Vice President και Επικεφαλής του Τμήματος Τηλεοράσεων και Οθονών της LG Home Entertainment Company. «Η μεγαλύτερη προτεραιότητα της LG αυτή τη στιγμή είναι να ανταποκριθούμε σε αυτή τη ζήτηση, πράγμα που μπορεί μόνο να συγκριθεί με την επιθυμία μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης στις τηλεοράσεις μας μέσω της πλατφόρμας webOS. Η στενή συνεργασία μας με την Google θα συνεχίζεται προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις υψηλές προσδοκίες των κατόχων των LG Smart TVs».

Οι ταινίες του ‘Google Play’ είναι διαθέσιμες από αυτό το μήνα στις τηλεοράσεις LG Smart σε 104 χώρες, με την υπηρεσία να έχει ξεκινήσει τη διαθεσιμότητά της και στην Ελληνική αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights