Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung BRITECELL: Νέες κάμερες για Smartphones

Samsung BRITECELL: Νέες κάμερες για Smartphones

απο alpha

Εκτός από τον τομέα των επεξεργαστών για Smartphones στον οποίο η Samsung δείχνει ξεκάθαρα πλέον ότι θέλει να γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη, η εταιρεία κατασκευάζει εδώ και αρκετά χρόνια τις δικές της κάμερες για κινητά τηλέφωνα.

Η εταιρεία έχει να χρησιμοποιήσει κάμερα κατασκευασμένη από την ίδια από το Galaxy S5 και τον φακό τεχνολογίας ISSOCELL που αυτό είχε.

Σε συνέδριο επενδυτών όμως χθες, η Samsung παρουσίασε την νέα τεχνολογική εξέλιξη που έχει να προσφέρει η ίδια στον τομέα της φωτογραφίας για Smartphones.

Samsung-BRITECELL-2-840x473

Πρόκειται για την τεχνολογία BRITECELL ( έχουν μια αδυναμία στη συγκεκριμένη ονομασία…) που υπόσχεται ακόμα καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η νέα τεχνολογία αντικαθιστά μέρος της βασικής μέχρι σήμερα συναρμολόγησης της κάμερας ενός Smartphone. Πιο συγκεκριμένα, ένα “φίλτρο” που τοποθετείται σε αυτές προκειμένου το πράσινο χρώμα να ανιχνεύεται από τα ευαίσθητα στο φως στοιχεία της κάμερας έχει πλέον αφαιρεθεί από τον BRITECELL αισθητήρα. Αντί της κανονικής διάταξης RGB ( Red Green Blue) στα ευαίσθητα στο φως στοιχεία των περισσότερων αισθητήρων, αυτός της Samsung αντικαθιστά τα πράσινα στοιχεία με άσπρα. Η αλλαγή αυτή σύμφωνα με τη Samsung βοηθά τον αισθητήρα BRITECELL να “βλέπει” πολύ περισσότερο φως στις ίδιες συνθήκες μειώνοντας σημαντικά και το επίπεδο θορύβου από την αύξηση της ευαισθησίας του.

Ο νέος αισθητήρας είναι  και σημαντικά μικρότερος σε μέγεθος, αφού σύμφωνα με τη Samsung θα είναι κατά 17% μικρότερος σε σύγκριση με άλλες προτάσεις με την ίδια ανάλυση.

Η Samsung συνηθίζει να χρησιμοποιεί κάθε νέα της κάμερα στο αμέσως επόμενο High End κινητό που παρουσιάζει. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μια αρκετά καλή πιθανότητα η νέα BRITECELL κάμερα της εταιρείας να βρίσκεται στο εσωτερικό του επόμενου Galaxy S7 που όπως φαίνεται θα ανακοινωθεί σχετικά σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights