Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Microsoft: Παρουσίασε το Nokia 230

Microsoft: Παρουσίασε το Nokia 230

απο Kostas Gliatiotis

Όσο “περίεργο” και αν φαίνεται, ειδικά στους παλαιότερους που είχαν γνωρίσει από κοντά πολλές από τις πιο επιτυχημένες συσκευές της Nokia πριν την εποχή των Windows Phone, μετά την εξαγορά της από την Microsoft, η δεύτερη απέκτησε το δικαίωμα να κατασκευάζει συσκευές με το όνομα της ακόμα και όταν αυτές δεν είναι Smartphones.

Εκτός από τη σειρά Lumia λοιπόν, που πλέον δεν φέρει την ονομασία της Nokia, η Microsoft μετά την εξαγορά, απέκτησε τα δικαιώματα χρήσης και των παλαιότερων λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας.

Αυτό της επιτρέπει να κατασκευάζει και να παρουσιάζει συσκευές σαν το νέο Nokia 230, μια συσκευή που δείχνει να έχει βγει από το παρελθόν. Χρησιμοποιώντας το Series 30+ λειτουργικό σύστημα της Nokia, το 230 είναι μια “απλή” συσκευή για καθημερινή χρήση, με τον τρόπο που ήταν σχεδόν όλες οι συσκευές πριν περίπου 10 χρόνια.

Η 2,8 ιντσών οθόνη στο μπροστινό του μέρος έχει ανάλυση μόλις 240 x 320 pixels ενώ φυσικά δεν είναι ευαίσθητη στην αφή και η συσκευή λειτουργεί με το μηχανικό πληκτρολόγιο που βρίσκεται ακριβώς από κάτω. Ενσωματωμένη μνήμη δεν υπάρχει και το Nokia 230 μπορεί να χρησιμοποιήσει κάρτες μνήμης microSD για την αποθήκευση μουσικής και φωτογραφιών. Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες πάντως, η συσκευή έχει μια κάμερα των… 2 Mpixels στο πίσω μέρος της ενώ μια με ακριβώς την ίδια ανάλυση υπάρχει και μπροστά, ακριβώς πάνω από την οθόνη που μάλιστα έχει και το δικό της φλας για τους φίλους των Seflies….

Στην πολύ χαμηλή τιμή των 55 δολαρίων που θα πωλείται το Nokia 230 προσφέρει τέλος ένα καπάκι στο πίσω μέρος του κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Για τους νοσταλγούς λοιπόν μιας παλαιότερης εποχής και για αυτούς που αναζητούν μια συσκευή που κάνει τα απολύτως βασικά, το Nokia 230 είναι η νεότερη διαθέσιμη συσκευή από μια εταιρεία που στο παρελθόν γνώριζε πολύ καλά πως να κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights