Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Υποστήριξη για iOS στο Gear S2

Samsung: Υποστήριξη για iOS στο Gear S2

απο Kostas Gliatiotis

Με μια μάλλον λυτή ανακοίνωση, ο Alanna Cotton, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της Samsung στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε πως το Geas S2 θα υποστηρίζει στο μέλλον την σύνδεση με iOS συσκευές της Apple.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε και με ποιον ακριβώς τρόπο θα συμβεί αυτό, αφού λογικά θα χρειαστεί τουλάχιστον η δημιουργία μιας εφαρμογής για iOS συσκευές από την Samsung. Το ενδιαφέρον είναι πως σύμφωνα με τον Alanna Cotton, η υποστήριξη θα ξεκινήσει “αργότερα” μέσα στη χρονιά χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Φαίνεται πως στην προσπάθεια της να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πωλήσεις των Smartwatch της, η Samsung, κατάλαβε επιτέλους ότι δεν αρκεί να λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με τα δικά της Smartphones. Το ζητούμενο τώρα είναι κάποια στιγμή στο μέλλον η Samsung να απελευθερώσει την χρήση των Smartwatches της και με Android συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights