Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Netflix: Ξεκίνησε την λειτουργία του στην χώρα μας

Netflix: Ξεκίνησε την λειτουργία του στην χώρα μας

απο alpha

Μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες Streaming περιεχομένου στον κόσμο, το Netflix ξεκίνησε και επίσημα την παροχή των υπηρεσιών του και στη χώρα μας.

Η On-line βιβλιοθήκη ταινιών του Netiflix καθώς και οι δημοφιλείς σειρές που έχουν δημιουργηθεί από το ίδιο, είναι πλέον διαθέσιμες και στη χώρα μας σε όσους χρήστες επιλέξουν να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από υπολογιστή στο www.netflix.com/gr, ενώ υποστηρίζεται κανονικά και η χρήση του από Smartphones, Tablets, το Playstation 4 (και το προηγούμενο Playstation 3) της Sony αλλά και τις Smart TV των περισσότερων κατασκευαστών.

Το Netflix προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα μηνιαίας συνδρομής.

  1. Με 7.99 ευρώ το μήνα, η “βασική” υπηρεσία του Netflix προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις ταινίες και σειρές, από μια μόνο συσκευή, χωρίς όμως την δυνατότητα προβολής σε ποιότητα HD
  2. Με 9.99 ευρώ το μήνα ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το Netflix σε δύο συσκευές ταυτόχρονα και να έχει πρόσβαση σε HD περιεχόμενο.
  3. Με 11.99 ευρώ το μήνα, που είναι και η “ακριβότερη” συνδρομή που διατίθεται, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί το Netflix σε έως και 4 διαφορετικές συσκευές ενώ σε αυτή την περίπτωση εκτός του HD περιεχομένου θα έχει πρόσβαση και σε 4K ταινίες.

Ο πρώτος μήνας χρήσης του Netflix προσφέρεται δωρεάν για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του, ενώ η διακοπή της συνδρομής στην συνέχεια γίνεται πολύ απλά από το Panel ρυθμίσεων του χρήστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights