Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P9: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Huawei P9: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Με την Samsung και την LG (θεωρητικά και την Sony…) να έχουν ήδη ανακοινώσει τις επόμενες High End προτάσεις τους, φαίνεται πως έχει έρθει η ώρα και για την Huawei να ανακοινώσει το επόμενο P9. Πριν την παρουσίαση του όπως συνήθως συμβαίνει με τις περισσότερες συσκευές, έχει αρχίσει η “διαρροή” πληροφοριών και φωτογραφιών της, που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποκαλύπτουν αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την συσκευή.

Οι πρώτες φωτογραφίες του P9 λοιπόν, αποκαλύπτουν αρχικά ότι και η Huawei έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο αυτές κάμερες θα έχουν ανάλυση 12 Mpixels η κάθε μια, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το τι ακριβώς θα προσφέρει η δεύτερη κάμερα σε επιπλέον δυνατότητες.

 

Το σχέδιο του νέου P9 φαίνεται να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας και να συνδυάζει την χρήση του αλουμινίου με το κρύσταλλο στο μπροστινό του μέρος. Στο πίσω μέρος του είναι εμφανής και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα διαθέτει η συσκευή, αλλά και στο κάτω μέρος του “αποκαλύπτεται” ότι η Huawei έχει επιλέξει το νέο Type-C USB βύσμα.

USB

Στο εσωτερικό του φαίνεται ότι θα βρίσκεται ο νεότερος επεξεργαστής της Huawei, ο Kirin 950 που θα συνδυάζεται με 3 GB μνήμης RAM. Η μπαταρία τέλος του P9 σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι αρκετά “μεγάλη” με χωρητικότητα που θα φτάνει τα 3.900 mAh.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights