Αρχικη ΕΛΛΑΔΑΗ LG Hellas χορηγός της εκδήλωσης ‘Designer Lights’

Η LG Hellas χορηγός της εκδήλωσης ‘Designer Lights’

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG), συμμετείχε και φέτος στην εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμούCREAIDστο πλαίσιο της έκθεσηςDesigner Lights”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου στο One Athens, στο Κολωνάκι. Στην εκδήλωση, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι τόσο του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, αλλά και καταξιωμένοι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα φωτιστικά έργα τέχνης καθώς και τις εντυπωσιακές LG τηλεοράσεις, την 77’’ 4Κ OLED και την 98’’ 4Κ ULTRA HD.

LG Ultra HDTV 4K @ CREAID event photo 2

Συγκεκριμένα, τα βλέμματα έκλεψε η 98 ιντσών 4Κ ULTRA HD τηλεόραση μέσω της οποίας γινόταν η προβολή σε φωτογραφίες όλων των φωτιστικών – έργων τέχνης των καλλιτεχνών, ενώ στην 77 ιντσών OLED τηλεόραση παρουσιαζόντουσαν στιγμιότυπα από την περσινή έκθεση της CREAID “Tote Bags” και το έργο της για την ενίσχυση των σκοπών των «Γιατρών του Κόσμου».

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “CREAID”, ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα Μαρίνα Βερνίκου, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη «Δημιουργία Αρωγής» (Create to Aid), με σκοπό το συνδυασμό δημιουργικότητας μέσα από έργα τέχνης και της βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Φέτος, το CREAID κάλεσε καταξιωμένους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν φωτιστικά έργα τέχνης, προκειμένου να δημοπρατηθούν ηλεκτρονικά από τις 1 -10 Απριλίου ενώ τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”.

LG Ultra HDTV 4K @ CREAID event photo 1

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Πρωτοβουλίες που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη συνεισφορά στην κοινωνία είναι αυτές που κάνουν την LG υπερήφανο χορηγό. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν,  η τέχνη συναντά την τεχνολογία σε μια μοναδική βραδιά για καλό σκοπό».  

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από την Τρίτη 5 Απριλίου έως την Κυριακή 10 Απριλίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights