Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Whatsapp: Υποστήριξη Video κλήσεων σε Android και iOS

Whatsapp: Υποστήριξη Video κλήσεων σε Android και iOS

απο Kostas Gliatiotis

Με σημαντική καθυστέρηση σε σύγκριση με τις εφαρμογές Instant messaging του ανταγωνισμού, το Whatspp ξεκίνησε πλέον από σήμερα να προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων Video.

Η νέα δυνατότητα προσφέρεται από την νεότερη διαθέσιμη έκδοση της εφαρμογής σε Android και iOS συσκευές (θεωρητικά και σε Windows Phones…) και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να την κατεβάσει από το ανάλογο κατάστημα εφαρμογών της Google και της Apple.

whatsapp-video

Το Whatsapp είναι η τελευταία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που προσφέρει την δυνατότητα πραγματοποίησης Video κλήσεων, κάτι που υποστηρίζεται και από το Messenger του Facebook (Στο οποίο και ανήκει το Whatsapp) αλλά και από εφαρμογές όπως το Skype.

Για την πραγματοποίηση μιας Video κλησης το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει την επαφή που θέλει, να ανοίξει την συνομιλία και στην συνέχεια να επιλέξει την πραγματοποίηση κλήσης. Εκεί πλέον υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε “κανονική” κλήση φωνης και την πραγματοποίηση video κλήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights