Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Huawei δίνει νέα αισθητική στο τεχνολογικό design

Η Huawei δίνει νέα αισθητική στο τεχνολογικό design

απο Kostas Gliatiotis

Το Huawei Consumer Business Group και το Pantone Color Institute συνεργάζονται για την ανάδειξη των πιο επίκαιρων χρωματικών τάσεων στις προσεχείς παρουσιάσεις νέων προϊόντων της Huawei.

Παράλληλα, η Huawei ξεκινά τη συνεργασία της με τη Ricostru, μια ταχύτατα ανερχόμενη φίρμα στον χώρο της παγκόσμιας μόδας. Βασισμένη στην πεποίθηση ότι ο σχεδιασμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας, αυτή η συνεργασία φέρνει νέα αισθητική στο τεχνολογικό design. Παράλληλα, αναδομεί τη σχεδιαστική γλώσσα στα αξεσουάρ για smartphone, στις επερχόμενες κυκλοφορίες προϊόντων της Huawei, συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνογνωσία μηχανικής της Huawei με τον φουτουριστικό σχεδιασμό και την αισθητική της Ricostru.

Η ταλαντούχα Rico Manchit Au, δημιουργός της φίρμας, έχει κερδίσει την αναγνώριση στον διεθνή χώρο της μόδας. Η συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου. Η ονομασία Ricostru προέρχεται από την ιταλική λέξη «ricostruzione» που σημαίνει ανοικοδόμηση. Η νέα αυτή ετικέτα ρούχων αντιπροσωπεύει τη μοναδικότητα των ιδεών σε κάθε άτομο, καθώς και τη δύναμη της δημιουργίας. Το μινιμαλιστικό στιλ και ο συνδυασμός παραδοσιακών και φουτουριστικών στοιχείων είναι στοιχεία της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της.

Το Pantone Color Institute συνεργάζεται με αναγνωρισμένα brands σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας τη θέση του χρώματος στον στρατηγικό σχεδιασμό τους. Οι προβλέψεις για τις επερχόμενες τάσεις θεωρούνται καθοριστικές, εκφράζοντας πώς το χρώμα επηρεάζει την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση. Μέσα από τη συνεργασία με τη Huawei, το Ινστιτούτο της Pantone θα συνεχίσει να διερευνά τη γλώσσα του χρώματος, για να προσφέρει στους πελάτες της Huawei τους πιο εντυπωσιακούς και επίκαιρους χρωματισμούς.

«Στη Huawei, πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της συλλογικής σοφίας και της συνεργασίας και αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους καταναλωτές να εκφραστούν πιο έντονα μέσω της παγκόσμιας γλώσσας του χρώματος», σχολίασε ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer Business Group.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights