Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Microsoft: Παρουσίασε τα Windows 10 S

Microsoft: Παρουσίασε τα Windows 10 S

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για υπολογιστές παρουσίασε η Microsoft, με την ονομασία Windows 10 S.

Τα νέα Windows 10 S είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν “καλύτερα” σε υπολογιστές με λιγότερο ισχυρό ή παλαιότερο σε ηλικία Hardware. Σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft, τα Windows 10 S είναι έτοιμα να λειτουργήσουν έως και 15 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από τα Windows 10 Pro από την στιγμή που ο χρήστης θα κάνει Login.

Πλέον είναι δυνατή η εγκατάσταση των Windows 10 S και από USB Stick, επίσημα από την ίδια τη Microsoft, με μια επιπλέον δυνατότητα. Ο δημιουργός του USB Stick μπορεί να επιλέξει τις βασικές ρυθμίσεις (χρήστη, κλπ) και στην συνέχεια να κάνει την εγκατάσταση με αυτές σε περισσότερους απο έναν υπολογιστές.

Στα “Αρνητικά” τώρα, τα Windows 10 S θα μπορούν να εγκαταστήσουν εφαρμογές μόνο από το Windows Store, και όχι από κάποιο αποθηκευτικό μέσο ή αν ο χρήστης τις κατεβάσει από το Internet μόνος του. Αυτό σημαίνει ότι αρκετές δημοφιλείς εφαρμογές που δεν διατίθονται στο Windows Store δεν θα μπορούν να εγκατασταθούν στα Windows 10S.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights