Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ COSMOTE: Internet με επιδότηση για πρωτοετείς φοιτητές

COSMOTE: Internet με επιδότηση για πρωτοετείς φοιτητές

απο John Leondaris

Στη δράση “εύρυ-where”, που αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών σε δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές, συμμετέχει η COSMOTE με το WHAT’S UP Student, που προσφέρει αποκλειστικά φοιτητικά προϊόντα. Στο πλαίσιο της δράσης, οι προπτυχιακοί πρωτοετείς φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών όλης της Ελλάδας, που εγγράφηκαν για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν σύνδεση στο internet (σταθερή ή κινητή), με μηνιαία επιδότηση 3 ευρώ στο πάγιο, για 12 μήνες.

Για internet στο σπίτι, οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν επιδότηση σε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα Double Play, με ταχύτητες έως 24 ή VDSL 50 Mbps και τιμές που ξεκινούν από 14,90 ευρώ / μήνα.

Για internet έξω από το σπίτι, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα mobile internet, με 4,10 ή 20GB και τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ / μήνα. Επιπλέον, για το κινητό τους μπορούν να αποκτήσουν ειδικό πακέτο mobile internet που προσφέρει 4GB μόνο με 2 ευρώ / μήνα.

Επίσης, στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι δικαιούχοι μπορούν να επωφεληθούν και από αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας.

Στο https://www.whatsup.gr/eury-where οι δικαιούχοι φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα που συμμετέχουν στην επιδότηση, καθώς και για το πώς θα την αποκτήσουν, εξαργυρώνοντας το προσωπικό τους κουπόνι στα καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μέχρι τις 15/07/2017.

Η δράση “εύρυ-where”

Στόχος της δράσης “εύρυ-where – Επιχορηγούμενες ευρυζωνικές συνδέσεις στους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας”, είναι η παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στις ψηφιακές τεχνολογίες για τους φοιτητές, η μείωση του ψηφιακού χάσματος, η αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα για τη Δράση στο https://www.eury-where.gr/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights