Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Στις 23 Αυγούστου η παρουσίαση του Note 8

Samsung: Στις 23 Αυγούστου η παρουσίαση του Note 8

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες για το επόμενο Galaxy Note 8 της Samsung έρχονται καθημερινά, και οι νεότερες από αυτές μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν και την ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του.

Το Galaxy Note 8 λοιπόν, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 23 Αυγούστου, πριν την έκθεση IFA στο Βερολίνο, όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν ένα χρόνο με το (ατυχές) Galaxy Note 7.

Στα χαρακτηριστικά του τώρα, το Note 8 θα έρθει με 6.3 ίντσες οθόνη, ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτή του Galaxy S8+ η οποία προφανώς και θα συνοδεύεται από το S-Pen τη γραφίδα που δικαιολογεί και την σειρά Note.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το νέο Galaxy Note 8 θα έρθει με 2 κάμερες στο πίσω μέρος του, ανάλυσης 12 Mpixels και οι δύο. Θα είναι ταυτόχρονα και το πρώτο Smartphone που θα προσφέρει Optical Image Stabilization και για τις δύο αυτές κάμερες, και όχι μόνο για την “βασική” όπως συμβαίνει συνήθως.

Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, στην Ευρώπη θα δούμε και πάλι την έκδοση με Exynos επεξεργαστή της Samsung στο εσωτερικό του, ενώ ασχέτως έκδοσης, το Note 8 θα έχει 6 GB μνήμης RAM.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights