Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 3 Review : Επιστροφή σε σωστή πορεία

Nokia 3 Review : Επιστροφή σε σωστή πορεία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στο εσωτερικό του Nokia 3 βρίσκεται μια μπαταρία με ονομαστική χωρητικότητα 2.630 mAh. Με δεδομένο το μέγεθος του είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί και μια σχετικά μεγαλύτερη, που όμως πιθανότατα θα είχε μεγαλύτερο κόστος.

Σε κάθε περίπτωση, το Nokia 3 είναι απλά αποδεκτό στον τομέα της απόδοσης από την μπαταρία του, ακόμα και σε φυσιολογική, όχι έντονη χρήση. Με λήψη μερικών φωτογραφιών, ελάχιστο Browsing (κυρίως επειδή είναι… αργό) και απλή χρήση για μηνύματα και κλήσεις, η μπαταρία δυσκολεύεται να βγάλει δύο ημέρες χρήσης. Ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι ακόμα μικρότερος σε περίπτωση που ο χρήστης του Nokia 3 είναι πιο απαιτητικός με αυτό.

Οι διαθέσιμες επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας είναι σχετικά περιορισμένες, αφού το Stock Android δεν προσφέρει πλήθος ξεχωριστών ρυθμίσεων.

Συμπέρασμα

Το Nokia 3 είναι η οικονομικότερη συσκευή μιας εταιρείας που ελπίζει να εδραιωθεί και πάλι στην αγορά, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Η χαμηλή τιμή πώλησης όμως συνδυάζεται θετικά μόνο με την καλή ποιότητα κατασκευής, την συναρμολόγηση και την έστω και υποκειμενικά καλή εμφάνιση που έχει το Nokia 3.

Σε κάθε άλλο τομέα η απόδοση του είναι απλά αποδεκτή στην καλύτερη περίπτωση, με περιθώρια βελτίωσης. Συνολικά, το Nokia 3 απευθύνεται μάλλον σε όσους “νοσταλγούν” την nokia του παρελθόντος και θέλουν να έχουν μια οικονομική λύση για να αγοράσουν και πάλι μια συσκευή της εταιρείας. Το “πρόβλημα” είναι ότι σε αυτά τα χρήματα πιθανότατα μπορεί κανείς να βρει πλέον σημαντικά πιο αποδοτικές συσκευές.

Με λίγη τύχη, και καλές συνολικά πωλήσεις, η HMD μπορεί στο άμεσο μέλλον να δημιουργήσει ακόμα πιο ανταγωνιστικές συσκευές που να φέρουν την Nokia ξανά στην τεχνολογική κορυφή ή έστω κοντά σε αυτή. Σαν πρώτο βήμα σε αυτή την προσπάθεια, το Nokia 3 είναι τουλάχιστον αρκετά ενδιαφέρον για να σκεφτεί κάποιος την αγορά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights