Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Fluo X Review : Προσιτή πολυτέλεια

Fluo X Review : Προσιτή πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Η μπαταρία του Fluo X διαθέτει χωρητικότητα 2.000 mAh, η οποία για τα σημερινά δεδομένα κρίνεται ως… μικρή. Με σχετικά «έντονη» χρήση (κλήσεις, SMS, κοινωνικά δίκτυα, IM εφαρμογές κτλ) θα καταφέρει να προσφέρει μία μέρα αυτονομίας προτού χρειαστεί να το ξανασυνδέσετε στην πρίζα.

Δεδομένου του όχι ιδιαίτερα απαιτητικού hardware της συσκευής, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο και σίγουρα το Fluo X θα ωφελούνταν από μία μεγαλύτερη μπαταρία. Πιθανόν μελλοντικές αναβαθμίσεις του λειτουργικού να βελτιώσουν την διαχείριση ενέργειας μιας και ως γνωστόν από την έκδοση 6 του Android και μετά υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες βελτιστοποίησης.

Συμπέρασμα

Σε μια εποχή όπως η σημερινή κατά την οποία το να επιβιώσει μια ελληνική επιχείρηση είναι δύσκολο, είναι απολύτως θετικό το να βλέπουμε προσπάθειες όπως αυτή της M&T, την οποία και καλωσορίζουμε στον χώρο των smartphones και, ταυτόχρονα, της ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Το Fluo X αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια στην μεσαία κατηγορία και προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, όμορφο design, αξιοπρεπή οθόνη και hardware το οποίο δεν αποτρέπει τον μέσο χρήστη από το να κάνει την δουλειά του.

Από την άλλη, η απόδοση της κάμερας θα θέλαμε να είναι… κάπως καλύτερη, όπως και η απόδοση της μπαταρίας, ενώ μια νεώτερη έκδοση του λειτουργικού θα αναβάθμιζε ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης.

Παρόλαυτά, σαν μια πρώτη προσπάθεια το Fluo X παίρνει θετικό πρόσημο και θεωρούμε ότι μπορεί να έχει μέλλον στην αγορά, κάτι που θα εξαρτηθεί φυσικά και από το πώς θα προωθηθεί καθώς και από την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί. Σε κάθε περίπτωση, από την μεριά μας θα παρακολουθήσουμε τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας με ενδιαφέρον, καθώς είμαστε σίγουροι ότι η εξέλιξη είναι θέμα χρόνου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights