Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia 8 : Επίσημα με 2 κάμερες και Snapdragon 835

Nokia 8 : Επίσημα με 2 κάμερες και Snapdragon 835

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μήνες διαρροών των τεχνικών χαρακτηριστικών του,  φωτογραφιών αλλά και της ίδιας της συσκευής, η Nokia παρουσίασε και επίσημα πλέον το νέο Nokia 8.

Το Nokia 8 είναι όλα όσα περιμέναμε από ένα high End Smartphone σχεδιασμένο να ανταγωνιστεί συσκευές όπως το Galaxy S8 και το G6 της LG.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται προφανώς ο Snapdragon 835 της Qualcomm, σαν η ισχυρότερη λύση που μπορεί να έχει διαθέσιμη η Nokia. Συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM στη βασική έκδοση των 64GB και θα υπάρχει και μια έκδοση με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η είδηση όμως είναι προφανώς οι δύο κάμερες στο πίσω μέρος του Nokia 8, που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Carl Zeiss. Η μια από αυτές είναι έγχρωμη, έχει Optical Image Stabilization, ενώ η δεύτερη είναι ασπρόμαυρη, ένα σύνολο που έχουμε ήδη δει σε συσκευές του ανταγωνισμού. Μένει να δούμε πως στην πράξη η συνεργασία με την Zeiss θα κάνει διαφορετική στην πράξη την κάμερα του Nokia 8.

Τέλος η οθονη των 5.3 ιντσών έχει QHD ανάλυση 2560 x 1440 pixels ενώ η Nokia υπερήφανη δηλώνει ότι η μέγιστη ένταση του φωτισμού μπορεί να φτάσει τα 700 nits. Παρότι θα ήταν σίγουρα θετικό, η εταιρεία δεν χρησιμοποιήσε κάποιο AMOLED πάνελ και η οθόνη είναι τεχνολογίας LCD.

Η τιμή του nokia 8 θα είναι περίπου στα 600 ευρώ κατά την κυκλοφορία του, που θα γίνει σε όλη την Ευρώπη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights