Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDR Video στην Android εφαρμογή του Youtube

HDR Video στην Android εφαρμογή του Youtube

απο Kostas Gliatiotis

Με μια σχετική καθυστέρηση, η Google αποφάσισε να κάνει (επιτέλους) διαθέσιμο το HDR περιεχόμενο του Youtube και μέσω της Android εφαρμογής του.

Πιο συγκεκριμένα, το Youtube πλέον μπορεί να προβάλει HDR Video σε μια λίστα από υποστηριζόμενες συσκευές. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα Galaxy S8 και S8+, το νέο Galaxy Note8 αλλά και μερικές ακόμα συσκευές. Ανάμεσα τους είναι τα δύο Google Pixel, το επίσης νέο V30 της LG αλλά φυσικά και το XZ Premium της Sony με την 4K οθόνη του.

Προς το παρόν, η επιλογή του HDR δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο. Στη χώρα μας πάντως και σε Galaxy S8, προσφέρεται κανονικά, στην νεότερη έκδοση της εφαρμογής του Youtube. Στην λίστα με τις διαθέσιμες αναλύσεις του Video, κάθε μια από αυτές έχει δίπλα την περιγραφή HDR αν υποστηρίζεται από την συσκευή.

Το ενδιαφέρον πάντβς είναι ότι σε όσες συσκευές υποστηρίζεται το HDR, στα video που έχουν γυριστεί με αυτό ενεργό, το Youtube δεν προσφέρει την δυνατότητα απενεργοποίησης του. Ανάλογα με την συσκευή, πιθανόν να μπορεί να απενεργοποιηθεί από το μενού των ρυθμίσεων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights