Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Wiko Lenny3 Review : Για απλή χρήση

Wiko Lenny3 Review : Για απλή χρήση

απο Kostas Gliatiotis

Λειτουργικό Σύστημα.

Η Wiko επεμβαίνει σημαντικά στην εμφάνιση και τις δυνατότητες του Android της Google, σε σημείο που είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσει κανείς την 6.0 Marshmallow έκδοση που κρύβεται κάτω από το γραφικό περιβάλλον του Lenny3.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες που δεν μπορεί να βρει κανείς από την ίδια τη google.

Η εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος έχει ζωντανή και ευχάριστη χρωματική «παλέτα», κυρίως επειδή η Wiko σωστά θεωρεί ότι απευθύνεται σε νεανικό κοινό.

Μπαταρία

Πιθανότατα για λόγους κόστους, η Wiko έχει τοποθετήσει στο εσωτερικό του Lenny3 μια σχετικά μικρή μπαταρία των 2.000 mAh.

Η διαφορά είναι ότι το χαμηλών απαιτήσεων Hardware αλλά και η έλλειψη υποστήριξης 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας, βοηθούν την μπαταρία να προσφέρει καλούς χρόνους λειτουργίας.

Σε καθημερινή λογική χρήση, το Lenny3 βγάζει δύο ημέρες λειτουργίας χωρίς προβλήματα, ενώ για τους ακόμα πιο «προσεκτικούς» χρήστες ο χρόνος αυτός μπορεί να φτάσει και τις τρεις ημέρες.

Συμπέρασμα.

Το Lenny3 προσπαθεί να προσφέρει περισσότερα από τον ανταγωνισμό του, με κόστος κάτω από 100 ευρώ. Σε αυτή την κατηγορία συνήθως κανείς μπορεί να αγοράσει ένα «βασικό» Smartphone που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα το ενδιαφέρον.

Αντί αυτού, η Wiko προσφέρει μια σωστά σχεδιασμένη συσκευή, με όμορφη εξωτερική εμφανιση και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, που τουλάχιστον σε αυτούς τους τομείς ξεχωρίζει σημαντικά από τον ανταγωνισμό του. Σε συνδυασμό με το όμορφο γραφικό περιβάλλον, το Lenny3 είναι όσο διαφορετικό και ενδιαφέρον του επιτρέπει η τιμή πώλησης του.

Δεν υπάρχουν όμως «μαγικές» λύσεις, και ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τις λογικές παραχωρήσεις σε επιδόσεις και τομείς όπως η κάμερα και η οθόνη. Αν αποδεχθεί αυτές τις λογικές παραχωρήσεις, θα ανακαλύψει ότι το Wiko είναι αν μη τι άλλο, όντως ξεχωριστό και ενδιαφέρον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights