Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Cyta: Πωλητήριο στην ελληνική θυγατρική της

Cyta: Πωλητήριο στην ελληνική θυγατρική της

απο Kostas Gliatiotis

Η Cyta δημοσίευσε στον ελληνικό και τον αγγλικό Τύπο τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά της ελληνικής θυγατρικής της.

Με βάση την πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον τους (που σε πρώτη φάση δε θα είναι δεσμευτικό) μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια, οι σύμβουλοι πώλησης της Cyta θα αξιολογήσουν τις προτάσεις που θα έχουν κατατεθεί και θα καταρτίσουν μια shortlist με όσους ενδιαφερόμενους επιλεχθούν για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, όπου θα ξεκινήσει, από τους ενδιαφερόμενους, η διαδικασία ελέγχου των στοιχείων της εταιρείας από τους ενδιαφερόμενους προκειμένου αυτοί να καταθέσουν τη δεσμευτική προσφορά τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights