Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Android Oreo : Κρυμμένο Always On Display

Android Oreo : Κρυμμένο Always On Display

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η Google, για μια ακόμα φορά ετοιμάζεται να κάνει μέρος του Stock Android, ένα χαρακτηριστικό που κάποιες εταιρείες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει.

Αυτή τη φορά, το Always On Display της Samsung και της LG φαίνεται ότι βρίσκει τον “δρόμο” του για το Stock Android και πιο συγκεκριμένα την έκδοση 8.0 Oreo.

Ένα μέλος του XDA Developers ανακάλυψε ότι το Always On Display είναι “κρυμμένο” στην τελευταία έκδοση του Android, αλλά χρειάζεται δικαιώματα Root για να ενεργοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα, στο AmbientDisplayConfiguration.java αρχείο συστήματος απαιτείται τροποποίηση ώστε το Always On Display να εμφανιστεί στις ρυθμίσεις.

Η Stock έκδοση του Android Oreo είναι προς το παρόν επίσημα διαθέσιμη μόνο για τις συσκευές της ίδιας της Google, κάτι που σημαίνει ότι έτσι και αλλιώς το hack έχει περιορισμένη χρησιμότητα. Πιθανότατα η Google θα το ενεργοποιήσει έτσι και αλλιώς στα επερχόμενα Pixel 2, ενώ μένει να δούμε αν στην συνέχεια θα δώσει την δυνατότητα χρήσης του επίσημα και σε άλλες δικές της συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights