Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MLS MX 4G Review : “Τεχνητή” πολυτέλεια

MLS MX 4G Review : “Τεχνητή” πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η MLS διαφημίζει το MX 4G σαν μια συσκευή με μεγάλη σε μέγεθος μπαταρία των 4.000 mAh. Η επιλογή έχει γίνει προφανώς, ώστε η εταιρεία να ακολουθήσει την «τάση» της αγοράς, αφού αρκετοί καταναλωτές πλέον γνωρίζουν για την ύπαρξη τόσο μεγάλων μπαταριών σε χωρητικότητα, σε αρκετές συσκευές με… Ασιατική προέλευση.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν αρκεί μια μπαταρία από μόνη της προκειμένου ένα Smartphone να έχει καλούς χρόνους αναμονής και ομιλίας. Στην περίπτωση του MX 4G, το Stock Android έρχεται χωρίς επιπλέον customizations για την εξοικονόμηση ενέργειας, ο MT6753 επεξεργαστής του δεν είναι αποδοτικός σε κατανάλωση, εκτός των άλλων λόγω της αρχιτεκτονικής του, και γενικά δεν έχει γίνει η δουλειά που προφανώς γίνεται από μεγαλύτερες εταιρείες προκειμένου η διαχείριση ενέργειας να γίνεται σωστά.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα, το MX 4G να μην έχει έτσι και αλλιώς την απόδοση που περιμένει κανείς από την μπαταρία αυτή, και τους πραγματικούς χρόνους λειτουργίας να είναι κοντά στις δύο ημέρες χρήσης για όσους δεν είναι πολύ απαιτητικοί μαζί του.

Προφανώς και η 4.000 mAh μπαταρία παρόλα αυτά μπορεί να βγάλει άνετα μια ημέρα χρήσης χωρίς να αδειάσει, όσο απαιτητικός και αν είναι ο χρήστης.

Συμπέρασμα.

Το MX 4G είναι μια «περίεργη» συσκευή, που προσπαθεί να συνδυάσει πολλά διαφορετικά μεταξύ τους χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο από αυτά.

Ο μεταλλικός σχεδιασμός προφανώς και αυξάνει την πολυτέλεια και την αίσθηση ποιότητας που δίνει η συσκευή, και η MLS θέλει ξεκάθαρα να το εκμεταλλευτεί αυτό. Όμως σε αυτή την τιμή πώλησης ένα Smartphone πρέπει να έχει πολλά ακόμα χαρακτηριστικά και όχι απλά να τα… υπόσχεται στα χαρτιά. Η κάμερα των 16 Mpixels απέχει πολύ από το καλύτερο σε αυτή την κατηγορία, ο ονομαστικά «8πύρηνος» επεξεργαστής είναι πολύ κατώτερος από λύσεις σαν τον Kirin 655 της Huawei στο εσωτερικό των P9 lite στα ίδια χρήματα, και δεν φτάνει ο αριθμός πυρήνων στα χαρτιά για να τον κάνει το ίδιο αποδοτικό.

Η MLS πρέπει για μια ακόμα φορά να σταματήσει να εστιάζει σε αυτά που οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν απλά να «Ακούσουν» ότι έχει το κινητό τους και να προσπαθήσει να τα προσφέρει σε ανταγωνιστική μορφή. Η άλλη προφανής επιλογή είναι να μειώσει σημαντικά την τιμή πώλησης του MX 4G προκειμένου να ανταγωνιστεί τις συσκευές με τις οποίες πραγματικά ανήκει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Vagpar 17/01/2018 - 12:53

Μιλάμε για μεγάλη πατάτα.
4000 λέει η μπαταρία και δεν κρατάει ουτε μια μέρα.Ασε που οταν φτάσει στο 20% πάει στο 0 κατευθείαν και κλεινει.
Αυτο το MAIC ουτε παιχνίδι για παιδακια δεν μπορει ναναι. συνεχώς σου βγαζει ΄΄ΔΕΝ ΣΑς ΚΑΤΑΛΑΒΑ΄΄. Πατάτα εντελώς.
Ο πλοηγός της MLS σε γραφικά θα το χαρακτηριζa εποχής AMIGA.
H οθόνη λέει είναι 5.2΄αλλα με τα μαυρα πλασια που εχει γύρω γύρω ουτε για 4.5΄δεν κανει.
Και φυσικά η οθόνη λερωνει και γρατσουνιεται ακομη και απ τα δακτυλα.
Η οπή του microUSB φόρτισης ειναι τοσο βαθεια χωμενη μεσα στο κελυφος που εφτιαξαν δικό τους μακρυτερο φισακι στο καλωδιο.Τα κοινα καλωδια δεν κανουν επαφή, θελει το δικό του.
Εν τέλει ειναι ενα κινητό που δεν φτάνει ουτε την πιο φτηνιαρικη Κινεζικη απομιμιση.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights