Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Nokia : Android Oreo μέχρι τέλος του 2017

Nokia : Android Oreo μέχρι τέλος του 2017

απο Kostas Gliatiotis

Είναι προφανές ότι τα Smartphones της Nokia (που κατασκευάζονται από την HMD…) είναι θεωρητικά εύκολο να αναβαθμιστούν σε νεότερη έκδοση του Android της Google, κυρίως επειδή “τρέχουν” μια σχεδόν stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Σύμφωνα την εταιρεία, για τα Nokia 6, Nokia 5 και Nokia 3 ή αναβάθμιση σε Android 8.0 Oreo θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017.

Πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δυστυχώς δεν υπάρχει, ενώ ώς συνήθως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά ανάλογα με την χώρα και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Αν πάντως η Nokia/HMD κάνουν αυτό που υπόσχονται, θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν στην νεότερη έκδοση του λειτουργικού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights