Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Moto E4 Review : Χαμηλή τιμή και πολυτέλεια

Moto E4 Review : Χαμηλή τιμή και πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Σε αντίθεση με το E4 Plus και την εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία του, στο εσωτερικό του «απλού» Moto E4 βρίσκεται μια πιο λογική μπαταρία των 2.800 mAh.

Η απόδοση της τώρα είναι αναμενόμενα απλά καλή, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την χωρητικότητα της. Ο MT6737  της Mediatek δεν φημίζεται για την καλή κατανάλωση του, ενώ και το Stock Android έχει περιορισμένες επιλογές διαχείρισης και ελέγχου των εφαρμογών.

Παρόλα αυτά, η καθημερινή απλή χρήση για την οποία έχει σχεδιαστεί το Moto E4 δεν θα το αφήσει από μπαταρία σε λιγότερο από 2 ημέρες.

Ακόμα και σε εντατική εκμετάλλευση των … δυνατότητων του, στο τέλος της πρώτης μέρας η μπαταρία θα έχει περίπου 30% ακόμα της φόρτισης της.

Συμπέρασμα.

Η Lenovo έχει κάνει μια προφανή επιλογή να εστιάσει στην εξωτερική εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής του Moto E4. Το θετικό είναι ότι η επιλογή αυτή είναι τελικά σωστή, για την κατηγορία που ανήκει η συσκευή.

Με δεδομένο το ότι στα 150 ευρώ η κορυφαία απόδοση έτσι και αλλιώς είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς, το Moto E4 κάνει παραχωρήσεις σε κάποιους τομείς, μέχρι εκεί που είναι λογικό προκειμένου να έχει αυτή την ποιότητα και κατασκευή.

Η κάμερα του είναι απλά λογική για αυτά τα χρήματα, η απόδοση του το ίδιο, ενώ η οθόνη καταφέρνει να ξεφύγει ελάχιστα πάνω από τον μέσο όρο. Με αυτόν τον τρόπο η Lenovo δικαιολογεί την επιλογή της, και προσφέρει ένα πολύ όμορφο και καλά κατασκευασμένο Smartphone για αυτούς που θέλουν με λίγα χρήματα να έχουν μια καλή συσκευή για απλή καθημερινή χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights