Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone 8 Review : Παλιό και νέο ταυτόχρονα

Apple iPhone 8 Review : Παλιό και νέο ταυτόχρονα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παραδοσιακά, ο τομέας της μπαταρίας δεν είναι από τα πλεονεκτήματα των μικρών εκδόσεων κάθε νέου iPhone. Για μια ακόμα φορά λοιπόν, τα μόλις 1.821 mAh της μπαταρίας του iPhone 8 δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα και αρκετά πολύπλοκή κατάσταση σε ότι αφορά την απόδοση της.

Η κατασκευή του A11 Bionic με την νεότερη διαθέσιμη τεχνική στα 10nm του επιτρέπουν να περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση του, ειδικά όταν εκτελούνται απλές καθημερινές εργασίες. Αντίστοιχα σε κατάσταση αναμονής, όπως και όλες οι συσκευές της Apple, έτσι και το iPhone 8, κάνει εντυπωσιακά καλή διαχείριση ενέργειας. Αυτό που δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει όμως η Apple, αφού δεν υπάρχουν «μαγικές λύσεις» είναι η κατανάλωση σε εντατική χρήση. Εκεί οι απαιτήσεις του A11 bionic όσο περιορισμένες και αν είναι με δεδομένη την απόδοση του, αδειάζουν εντυπωσιακά γρήγορα την μικρή μπαταρία της συσκευής.

Στην πράξη, ο καθημερινός χρήστης που εκμεταλλεύεται την ευκολία και την αμεσότητα του iOS για να κάνει τη δουλειά του, και περιορίζει την multimedia χρήση σε αυτή που πρέπει «υποχρεωτικά» να κάνει, θα βγάλει σχεδόν δύο ημέρες χρήσης από αυτή την μικρή μπαταρία. Αναμενόμενα, ο χρόνος αυτός μειώνεται σημαντικά κάτω από την μια ημέρα για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η μικρή οθόνη του iPhone 8 δεν προσφέρεται για browsing και προβολή αρχείων εικόνας και βίντεο, παρόλα αυτά για τους χρήστες που το επιθυμούν, το υπόλοιπο hardware της συσκευής προσφέρει την απαιτούμενη ισχύ, με αντίκτυπο στην μπαταρία.

Συμπέρασμα.

Το iPhone 8, σε μεγαλύτερο βαθμό από την μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 8 Plus, απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Δύσκολα σαν συσκευή θα «κερδίσει» έναν χρήστη μιας High End Android συσκευής, κυρίως λόγω του μικρού του μεγέθους και της αντίστοιχα μικρής οθόνης του.

Για αυτούς όμως που απλά θέλουν ένα κινητό σαν και αυτό που … ήδη έχουν στην τσέπη τους, με σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, το iPhone 8 είναι μάλλον μονόδρομος. Οι χρήστες παλαιότερων συσκευών της εταιρείας, θα εκτιμήσουν την σημαντικά βελτιωμένη κάμερα, την εντυπωσιακή ταχύτητα λειτουργίας και μέχρι ένα βαθμό την καλύτερη LCD οθόνη που μπορούν να βρούν.

Η άμεση σύγκριση με τις αντίστοιχου κόστους Android προτάσεις του ανταγωνισμού δεν είναι απαραίτητα δίκαιη αφού παραδοσιακά το iPhone στην μικρή του έκδοση απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

Δημητρα Λυκιαρδοπουλου 26/03/2018 - 15:07

Ωραίο. Δώρο!!!!!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights