Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi A1 Review : Stock απλότητα σε ποιοτικό “πακέτο”

Xiaomi Mi A1 Review : Stock απλότητα σε ποιοτικό “πακέτο”

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά τις εξωτερικές διαστάσεις του Mi A1 και την «παράδοση» που έχει η Xiaomi στη χρήση μπαταριών με μεγάλη χωρητικότητα, η μπαταρία στο εσωτερικό του είναι «μόλις» 3.080 mAh.

Ο ενεργειακά αποδοτικός Snapdragon 625 και οι μικρές απαιτήσεις που έχει το Stock Android της Google, βοηθούν τουλάχιστον τη συσκευή να πετύχει καλούς χρόνους λειτουργίας. Σε ιδιαίτερα εντατική χρήση, η μπαταρία δεν χάνει περισσότερο από το 60% της φόρτισης της σε μια ημέρα, κάτι που σημαίνει ότι υπό συνθήκες μπορεί να κρατήσει το mi A1 ανοιχτό και για δεύτερη ημέρα χρήσης.

Οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες (στους οποίους και απευθύνεται περισσότερο η συσκευή) θα βγάλουν με άνεση δύο ημέρες χρήσης, ακόμα και με χρήση Social Media και instant messaging εφαρμογών όπως το facebook και το WhatsApp.

Παραδοσιακά, το Stock Android δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο σε ρυθμίσεις και επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας, και έτσι ο χρήστης του Mi A1 δεν μπορεί να «αποφασίσει» τι θα κάνουν οι εφαρμογές που τρέχουν ακόμα και με την συσκευή σε αναμονή. Προφανώς για αυτό δεν φταίει η Xiaomi, που έχει πλήθος ανάλογων επιλογών στο MIUI, αλλά η Google.

Συμπέρασμα.

Η Xiaomi θεωρεί ότι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού που θέλει ένα Smartphone με την Stock μορφή του Android της Google. Άσχετα με το μέγεθος του αγοραστικού κοινού, το σίγουρο είναι ότι η εταιρεία είναι ίσως η μοναδική μέχρι σήμερα που έχει εστιάσει στην διάθεση ενός AndroidOne Smartphone παγκοσμίως ή τουλάχιστον σε αρκετές ανεπτυγμένες αγορές. Με Stock Android για όσους θεωρούν ότι είναι καλύτερο για αυτούς, και επιδόσεις που καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη, το Mi A1 έρχεται και με την πολύ καλή ποιότητα συναρμολόγησης κα υλικών που μας έχει συνηθίσει έτσι και αλλιώς η Xiaomi.

Για τη χώρα μας συγκεκριμένα, η InfoQuest σωστά επέλεξε να φέρει την καλύτερη διαθέσιμη έκδοση με τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB μνήμης RAM. Στα 299 ευρώ τοποθετείται ακριβώς στη μεσαία κατηγορία και έχει όλα όσα χρειάζεται για να θεωρηθεί μια από τις καλύτερες προτάσεις σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights