Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Qualcomm : Παρουσίασε τον Snapdragon 636

Qualcomm : Παρουσίασε τον Snapdragon 636

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την έμφαση που δίνει στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας, η Qualcomm παρουσίασε κατά την διάρκεια συνεδρίου στο Hong Kong, τον Snapdragon 636.

Όπως δηλώνει η ονομασία του, αποτελεί μια μικρή βελτίωση του Snapdragon 630 που η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει, αλλά δεν έχουμε ακόμα δει στο εσωτερικό συσκευών τουλάχιστον από μεγάλους κατασκευαστές. Αναλυτικότερα, οι 8 συνολικά πυρήνες επεξεργασίας, είναι σχεδιασμένοι από την ίδια τη Qualcomm, και με την ονομασία Kryo 260 αποτελούν μια “παραλλαγή” των A-73 της ARM με θεωρητικά πάντα, βελτιωμένη αρχιτεκτονική. Ο μέγιστος χρονισμός είναι το 1.8 GHz και για τους 8, ενώ η Qualcomm ισχυρίζεται ότι η συνολική απόδοση του Snapdragon 636 είναι κατά 40% καλύτερη από αυτή του παλαιότερου 625/626. Στον τομέα των γραφικών, οι αλλαγές είναι περιορισμένες, και η Adreno 509 αποτελεί μια μικρή βελτίωση της … Adreno 508 του Snapdragon 630. Παρόλα αυτά, και οι δύο είναι λιγότερο ισχυρές από την εδώ και δύο περίπου χρόνια σχεδιασμένη, Adreno 510 του επίσης 2 χρονών Snapdragon 652.

H σημαντικότερη μάλλον βελτιώση είναι το Modem στο εσωτερικό του Snapdragon 636 που πλέον υποστηρίζει ταχύτητες Download έως 600 mbps, αλλά και η υποστήριξη για κάμερες έως 24 Mpixels ή δύο κάμερες ταυτόχρονα με μέγιστο τα 16 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights