Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Note 5A Review : Μεγάλη οθόνη σε λογική τιμή

Xiaomi Note 5A Review : Μεγάλη οθόνη σε λογική τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Για τα δεδομένα της Xiaomi, η μπαταρία των 3.080 mΑh ίσως να φαίνεται μικρή, όμως η ονομαστική απόδοση από μόνη της, σπανίως σημαίνει κάτι. Με δεδομένη την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του Snapdragon 425, την επίσης χαμηλή ανάλυση της οθόνης του Note 5A αλλά και της καλής διαχείρισης που κάνει το MIUI, οι χρόνοι αναμονής και λειτουργίας είναι αρκετά εντυπωσιακοί.

Σε έντονη χρήση, κοντά στα όρια του τι μπορεί να κάνει η συσκευή, η μπαταρία θα βγάλει μια ημέρα χρήσης με χαρακτηριστική άνεση. Στο τέλος αυτής, θα υπάρχει ακόμα ένα30-35% φόρτισης, που απλά δεν είναι αρκετό για δεύτερη ημέρα ανάλογης χρήσης.

Ο χρόνος αυτός επεκτείνεται άνετα στις 2 ημέρες με λίγο πιο «λογική» χρήση, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος για όσους χρησιμοποιούν απλά τις βασικές λειτουργίες ενός Smartphone.

Το MIUI έχει ένα πλήθος από επιλογές για την διαχείριση της ενέργειας, την κατανάλωση από κάθε εφαρμογή, και τον τρόπο που μπορεί να ελέγχει ο χρήστης του Note 5A τι ακριβώς κάνει κάθε μια από αυτές τις εφαρμογές. Για τον χρήστη που θέλει να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται, αυτές οι επιλογές θα αυξήσουν σημαντικά την απόδοση της μπαταρίας, και το σημαντικότερο, χωρίς να αλλάξουν την απόδοση της συσκευής.

Συμπέρασμα.

Το Note 5A είναι ένα σωστά «ζυγισμένο» σύνολο, προκειμένου οι παραχωρήσεις που γίνονται για λόγους κόστους να είναι λογικές, και να μην ενοχλούν τον χρήστη του. Η απόδοση του είναι φυσιολογική χωρίς να είναι γρήγορη, αλλά και χωρίς ενοχλητικά κολλήματα. Η οθόνη του είναι χαμηλής ανάλυσης, με καλή χρωματική απόδοση, και αντίστοιχα η κάμερα και η μπαταρία προσφέρουν αντίστοιχα την ίδια… ισορροπημένη απόδοση.

Με δεδομένη την ύπαρξη λίγων ανταγωνιστικών προτάσεων με 5.5 ιντσών οθόνη και αντίστοιχα χαρακτηριστικά, η επιλογή της InfoQuest για την εισαγωγή του Note 5A επίσημα είναι σίγουρα σωστή. Η τιμολόγηση του έχει γίνει αντίστοιχα ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των υποψήφιων αγοραστών του σε ένα λογικό κόστος. Για όσους αναζητούν μια οικονομική πρόταση με μεγάλη οθόνη, ίσως είναι η καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή, μιλώντας πάντα για επίσημη εισαγωγή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Αντωνης Συρος 06/11/2017 - 20:55

Για μια ακόμη φορά μπράβο για τα αναλυτικά reviews που μας δίνεις.Αναμεσα σε αυτό και το xperia L1 πιο προτείνει.ΚΑΛΟ θα ηταν όμως να δουμε και ενα review του xperia L1…….:)

Reply
Kostas Gliatiotis 06/11/2017 - 21:51

Σε ευχαριστούμε πολύ !

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει review αρκετές συσκευές της Sony,όμως μέχρι τώρα δεν είχαν διαθέσιμο δειγμα την εποχή που μπορούσε να γίνει το Review του L1. Θα προσπαθήσουμε πάντως να το βρούμε και να το κάνουμε και αυτό !

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights