Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 1 εκατομμύριο Note 8 στη Νότιο Κορέα
Note 8

1 εκατομμύριο Note 8 στη Νότιο Κορέα

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι η Samsung αποφεύγει να αναφέρει επίσημα νούμερα πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, για τους δικούς της λόγους δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνε για την εγχώρια αγορά της Νοτίου Κορέας.

Εκεί λοιπόν, το νέο Galaxy Note 8 της εταιρείας, κατάφερε να πετύχει πωλήσεις 1 εκατομμύριου συσκευών σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας. Το Note 8 ξεκίνησε να πωλείται επίσημα στα τέλη Σεπτεμβρίου και μέχρι και τώρα έχει πετύχει αυτό το εντυπωσιακό είναι η αλήθεια, αριθμό πωλήσεων, τουλάχιστον στην Νότιο Κορέα.

Το 1 εκατομμύριο συσκευές στη Κορέα, σε συνδυασμό με την αρκετά καλή υποδοχή του Note 8 σε σχεδόν όλες τις αγορές παγκοσμίως, δείχνει τουλάχιστον ότι η Samsung μπορεί να έκανε “λάθη” με το αμέσως προηγούμενο Note 7, όμως η αγορά μετά από ένα χρόνο όχι μόνο δεν έχει… ενοχληθεί, αλλά δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτό το είδος συσκευών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights