Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HTC : Συσκευές με διπλή κάμερα το 2018

HTC : Συσκευές με διπλή κάμερα το 2018

απο Kostas Gliatiotis

Εκτός από τη Samsung που έπρεπε να περιμένουμε το Note 8 σαν τη πρώτη της συσκευή με δύο κάμερες στο πίσω μέρος, η HTC είναι η τελευταία θεωρητικά “μεγάλη” εταιρεία που ακόμα δεν διαθέτει Smartphone με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του.

Σύμφωνα με τον Chialin Chang, πρόεδρο της HTC, αυτό οφείλεται στο οτι η εταιρεία δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να κάνει την δική της πρόταση με δύο κάμερες να ξεχωρίζει. Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του, αυτό πρόκειται να αλλάξει μέσα στο 2018, με την HTC να παρουσιάζει και αυτή τουλάχιστον ένα Smartphone με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του. Παρότι τυπικά δεν ξεκαθάρισε πως θα λειτουργούν οι δύο αυτές κάμερες και αν θα χρησιμοποιούν έναν από τους συνδυασμούς έγχρωμης/ασπρόμαυρης ή κανονικής και τηλεφακού, πιθανόνατα η εταιρεία δεν θα έχει βρει μέχρι τότε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό σε σύγκριση με αυτές τις δύο λύσεις.

Ταυτόχρονα, ο Chialin Chang ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την πολιτική των λίγων και θεωρητικά πάντα, καλών Smartphones, που δεν θα ξεπεράσουν τα 5 ή 6 στον αριθμό. Η HTC σκοπεύει να μπει και στην αγορά της Κίνας, όπου το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς είναι συσκευές κάτω από 300 ευρώ, στην οποία μέχρι και σήμερα η HTC δεν έχει ιδιαίτερη παρουσία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights