Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei P9 Lite Mini Review : Ένα ακόμα οικονομικό Smartphone

Huawei P9 Lite Mini Review : Ένα ακόμα οικονομικό Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία

Το Huawei P9 lite mini είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία χωρητικότητας 3.020 mAh η οποία δεδομένου του μη απαιτητικού hardware είναι ικανή να προσφέρει καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Με εντατική χρήση (IM εφαρμογές, κοινωνικά δίκτυα, κλήσεις, μηνύματα, φωτογραφίες κτλ) η συσκευή θα βγάλει την μέρα με ευκολία χωρίς να «αγχώσει» τον χρήστη, ενώ με πιο… χαλαρή χρήση θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μέρες πριν χρειαστεί να την επαναφορτίσετε.

Η Huawei έχει κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά στην εφαρμογή που αναλαμβάνει την βελτιστοποίηση της απόδοσης της μπαταρίας, την οποία μπορούμε να βρούμε τόσο από το μενού των Ρυθμίσεων, όσο και στην «Διαχείριση Συσκευής».

Για όσους θέλουν, λοιπόν, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θα συστήσουμε μια… επίσκεψη  σε αυτήν.

Συμπέρασμα

Το P9 lite mini είναι μια «τίμια» πρόταση και μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία τιμής του. Προσφέρει καλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπρεπέστατη οθόνη, μία από τις καλύτερες κάμερες, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το UI της Huawei το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τόσο τον μέσο όσο και τον προχωρημένο χρήστη. Αν θέλουμε να αναφέρουμε ορισμένα «μειονεκτήματα», θα μιλήσουμε για το σχέδιο το οποίο δεν έχει κάτι το «ξεχωριστό» (αν και τα γούστα είναι υποκειμενικά, βεβαίως – βεβαίως) και για το hardware το οποίο προφανώς δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν υψηλές επιδόσεις.

Φτάνοντας όμως σε ένα τελικό συμπέρασμα, το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό και κατά τη γνώμη μας το Huawei αξίζει να είναι μέσα στις υποψήφιες επιλογές για όσους θέλουν ένα αξιοπρεπές smartphone με τιμή που να κυμαίνεται στα 170-200 ευρώ, Συνεπώς, θα σας προτείνουμε να το δείτε από κοντά σε κάποιο κατάστημα καθώς είναι αρκετά πιθανό να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights