Αρχικη ΦΗΜΕΣ Xiaomi RedMi Note 5 : Εμφανίστηκε σε φωτογραφία

Xiaomi RedMi Note 5 : Εμφανίστηκε σε φωτογραφία

απο Kostas Gliatiotis

Το Κινέζικο Social Media Weibo είναι δημοφιλής τρόπος “διαρροής” νέων συσκευών, ειδικά όταν αυτές κατασκευάζονται από κάποια επίσης Κινέζικη εταιρεία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το επερχόμενο (κάποια στιγμή…) RedMi Note 5 της Xiaomi εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία, που αποκαλύπτει τουλάχιστον μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Η διαφορετική αναλογία της οθόνης που πλέον θα είναι 18:9 φαίνεται στην φωτογραφία, ενώ στην ίδια την οθόνη αναφέρεται και η ανάλυση της που θα είναι 2160 x 1080 pixels, το αντίστοιχο του 1080p/fullHD για οθόνες με αυτή την αναλογία πλευρών.

Φαίνεται ότι στο εσωτερικό του RedMi Note 5 θα βρίσκεται και πάλι ο Snapdragon 625 της Qualcomm όπως και στο ήδη υπάρχον RedMi Note 4 της Xiaomi (που εισάγεται επίσημα και στη χώρα μας) και δυστυχώς όχι κάποιος από τους νεότερους και από λίγο έως πολύ καλύτερους, Snapdragon 630 και 635. Οι υπόλοιπες πληροφορίες που “αποκαλύπτονται” στη φωτογραφία αφορούν την μπαταρία των 4.000 mAh αλλά και ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη συσκευή έχει περίπου 54 GB διαθέσιμα από τα ονομαστικά 64 GB συνολικά.

Tέλος, η συσκευή φαίνεται να τρέχει την 7.1.2 Nougat έκδοση του Android με το MIUI στην 9η έκδοση του πάνω από αυτή. Προφανώς, η Xiaomi σκοπεύει να κυκλοφορήσει με προ-εγκατεστημένο το Android 8.0 Oreo κάποια ακριβότερη και καλύτερη συσκευή της στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights