Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Apple iPhone X Review : Μοναδικό, σε δυνατότητες αλλά και κόστος

Apple iPhone X Review : Μοναδικό, σε δυνατότητες αλλά και κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Σχεδόν όλα τα iPhone «φημίζονται» για την πολύ καλή απόδοση τους ειδικά με δεδομένη την συνήθως μικρότερη από το συνηθισμένο χωρητικότητα της μπαταρίας τους.

Το iPhone X έχει συνολική χωρητικότητα από τις ασυνήθιστα… δύο μπαταρίες στο εσωτερικό του, που φτάνει τα 2.716 mAh (κατά προσέγγιση)

Παραδοσιακά λοιπόν σε αναμονή, το iOS και ο A11 Bionic κάνουν πολύ καλή διαχείριση ενέργειας, διατηρώντας το iPhone X ενεργό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Το εντυπωσιακό είναι ότι το iOS το επιτυγχάνει αυτό χωρίς σημαντική προσπάθεια, και το βασικότερο χωρίς να απαιτεί από τον χρήστη του να επέμβει να και να επιλέξει αυτός τις εφαρμογές που τρέχουν στο background.

Σε εντατική χρήση, η μπαταρία βγάζει άνετα μια ημέρα πλήρης λειτουργίας, που πλέον θεωρείται και το απαιτούμενο σε μια συσκευή αυτής της κατηγορίας. Η χρήση της κάμερας, αλλά και όλων των δυνατοτήτων του iPhone X γίνεται με τον χρήστη να είναι σχεδόν πάντα σίγουρος ότι η συσκευή του δεν θα τον αφήσει ενώ τη χρειάζεται.

Χάρη στην πολύ καλή αυτονομία σε κατάσταση αναμονής, με πιο «περιορισμένη» χρήση, το iPhone X μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τις δύο ημέρες χρήσης με άνεση.

Συμπέρασμα.

Στη χώρα μας η τιμή του iPhone X είναι απαγορευτικά υψηλή ακόμα και στην βασική έκδοση των 64 GB. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά για να αποτελεί κριτήριο στην επιλογή της τιμολογιακής πολιτικής κάθε εταιρείας. Στην πράξη, το iPhone X έχει σχεδιαστεί για ένα πολύ συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, που θέλει το νεότερο και καλύτερο που έχει να προσφέρει η Apple που ταυτοχρονα είναι και σημαντικά διαφορετικό σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ακόμα και σε αυτό το εντυπωσιακά μεγάλο κόστος, η Apple προσφέρει πλεόν μια Amoled οθόνη που είναι πρακτικά η καλύτερη της αγοράς σε χρωματική «πιστότητα» και μαζί με αυτή μια εντυπωσιακή σε απόδοση κάμερα. Το σύνολο υποστηρίζεται και από το ισχυρότερο hardware που μπορεί να βρει κανείς και μάλιστα με χαρακτηριστική διαφορά από τις καλύτερες συσκευές από τον κόσμο Android.

Αναμενόμενα λοιπόν, επειδή πρόκειται για την Apple, όλα αυτά προσφέρονται σε όσους είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν …αδρά για να τα αποκτήσουν. Η ακόμα υψηλότερη τιμή στη χώρα μας δεν φαίνεται να αποθαρρύνει πάντως τους υποψήφιους αγοραστές, αφού το iPhone X είναι διαρκώς σε έλλειψη λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights