Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΕΚΕΕ στο eCommerce Networking Day

Ο ΣΕΚΕΕ στο eCommerce Networking Day

απο John Leondaris

Ο ΣΕΚΕΕ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης συνεργιών και του προγραμματισμού κοινών δράσεων με καινοτομικούς και εξωστρεφείς συνδέσμους, συμμετέχει στην εκδήλωση eCommerce Networking Day που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 19.00 στον πολυχώρο “Έβδομος” (Καρ. Σερβίας 4, Σύνταγμα).

Η εκδήλωση αφορά στη δικτύωση των στελεχών και των επαγγελματιών του eCommerce, αλλά και των στελεχών των εταιρειών του Mobile.

Ο ΣΕΚΕΕ θα συμμετάσχει ως συνεργαζόμενος φορέας, δημιουργώντας έναν “δικό μας” πίνακα δικτύωσης για όσους ενδιαφέρονται για mobile κλπ.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα https://www.eventora.com/el/Events/ecommerce-networking-day-2017-december.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights