Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Limited Edition του Note8 για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες

Limited Edition του Note8 για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung είναι εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς Ολυμπιακών διοργανώσεων, και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 που πραγματοποιούνται στην Νότιο Κορέα στην επαρχία PyeongChang

Η εταιρεία σχεδίασε για την περίσταση, μια Limited edition του Galaxy Note8, με διαφορετική εξωτερική εμφάνιση. Η μπροστινή του όψη παραμένει μαύρη σε χρώμα, όμως το πίσω μέρος είναι άσπρο, με το λογότυπο της Samsung και αυτό των ολυμπιακών αγώνων, σχεδιασμένο σε χρυσό χρώμα. Μάλιστα χρυσή είναι και η απόχρωση του μεταλλικού πλαισίου στο πλαϊνό μέρος του Note8 αλλά και τα πλήκτρα χειρισμού του.

Τεχνικά το Limited Edition Note8 δεν έχει κάποια διαφορά σε σύγκριση με την κανονική έκδοση της συσκευής, παρά μόνο μερικές εφαρμογές σχεδιασμένες για τους Ολυμπιακούς αγώνες της PyeongChang. Η Samsung σκοπεύει να διαθέσει περίπου 4.000 συσκευές στους αθλήτες και τα μέλη της ολυμπιακής επιτροπής που θα συμμετέχουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, ενώ διευκρίνησε ότι θα δώσει από ένα Limited Edition Note8 και στους συμμετέχοντες της Παρα-Ολυμπιάδας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights