Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ JDI : Αισθητήρας αποτυπωμάτων στο γυαλί της οθόνης

JDI : Αισθητήρας αποτυπωμάτων στο γυαλί της οθόνης

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της Vivo σε συνεργασια με την Synaptics για τον αισθητήρα αποτυπωμάτων που λειτουργεί κάτω από την οθόνη, η Ιαπωνική JDI ανακοίνωσε την δική της (θεωρητικά καλύτερη) πρόταση.

Η εταιρεία που μέχρι σήμερα είναι γνωστή για την κατασκευή οθονών για Smartphones, ακολούθησε μια αρκετά διαφορετική λογική, με τον αισθητήρα αποτυπωμάτων της να είναι στην ουσία απλά μια ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια με σημαντικά αυξημένη λεπτομέρεια. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κομμάτι της Capacitive επιφάνειας που χρησιμοποιείται για το touchscreen των περισσότερων οθονών για Smartphones που μπορεί να “σκανάρει” με ακρίβεια το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη. Στην τωρινή μορφή του, ο αισθητήρας έχει μέγεθος 8 x 8 χιλιοστά και ακρίβεια 508 dpi, με την JDI να δηλώνει ότι μπορεί θεωρητικά να τον κατασκευάσει και σε διαφορετικά μεγέθη και μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέλλον.

Εμπορικά, η διάθεση του αισθητήρα θα καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2019 σύμφωνα με την JDI που απλά φαίνεται ότι ήθελε να τον παρουσιάσει νωρίτερα σαν ένα τεχνολογικό επίτευγμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights